Ugradnja tuš kabina - montaža i održavanje tuš kabine

Svi smo svesni vaznost koju nosi izgradnja jednog kupatila, zato je vazno da od pocetka imate jasan plan kako zelite da vase kupatilo izgleda. Svejedno da li ste sami osmislili ili ste angazovali arthitektu , potrebno je da se posavetujete sa izvodjacima radova da li su sve zamisli tenicki izvodljive. Tus kabine se mogu razlikovati od toga da li ce te zidati coklo ili ce se ugraditi kadica, do razlicitih stakala i nacina na koja se otvaraju vrata.

Zidana cokla ili kadice

Važno je znati da ne postoji tuš kabina kroz koju neće proći bar malo vode, ali zato postoje tipovi tuš kabine i nacini ugradnje koji će to svesti na minimum. Naša dosadašnje iskustvo je takvo da zidana cokla pružaju bolje mogućnosti, i pružaju viže boljih rešenja i u tehničkom i u dekorativnom smislu.

Fiksna stakla

Fiksirana stakla se pojavljuju u skoro svakom tipu tuš kabina po meri. Način na koji fiksiramo staklo je taj da se staklo ubacuje u aluminijumski U profil. U profil može biti postavljen na pločice ili ugradjen u pločice.

Vrata na tuš kabini

Vrata na tuš kabinama delimo na spojnice ( šarke ), koje mogu biti staklo - staklo ili staklo - zid i na vrata sa kliznim sistemom.
U zavisnosti od načina na koji se vrata otvaraju, montiraju se specijalne gume koje služe da voda što manje curi izvan tuš kabine.
Balon guma, magneti, okapnica i dr.

Tehnička podrška

Tipovi tuš kabina

Stakleni paravani
Kada je reč o paravanima kao tipu tuš kabina, radi se o jednom fiksiranom staklu. Paravani se odlikuju jednostavnim montiranjem i održavanjem. Kao i kod svake tuš kabine na meru i za paravane je potrebna odredjena pozicija unutar kupatila, a kako bi tehnički bilo izvodljivo. Kod paravan stakala postoji mogućnost lepljenja staklo na staklo UV lepkom, za dobijanje dodatnih funkcionalnih ili estetskih detalja.
Detaljno
Pivot tuš kabine ( otvaranje vrata na šarke )
Tuš kabine sa kliznim sistemom
Za sve tipove tuš kabina koristi se standardno 8 mm kaljeno staklo. U običnoj providnoj varijanti u ponudi imamo flot staklo i laminirano staklo 4-4-1 sa folijom izmedju dva stakla.
Detaljno

Prohromski okovi

Image
U ponudi imamo više desetina tipova ali i načina na koji se mogu napraviti i ugraditi tuš kabine. Zato je najvažnije pronaći model koji najbolje odgovara vašim potrebama,a da je to tehnički i funkcionalno izvodljivo u prostoru koji ste namenili za vaše kupatilo. Jasno je da nismo u mogućnosti da sve naše ideje i predloge predstavimo na web site-u, ali nas pozovite, pošaljite fotografiju vaseg kupatila da zajedno donesemo najbolje rešenje.

Sertifikat Privredne komore Srbije

 

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

©2018 Linija Valjevo. Sva autorska prava sačuvana od Linija Valjevo.

Search