Image

SZR LINIJA | O NAMA

30 godina poslovanja, tradicije i rada

SZR LINIJA | O NAMA
Linija d.o.o. iz Valjeva je osnovana 1988. godine kao mala zanatsko-bravarska radionica. Krajem prošlog veka nametnula se potreba da se čelik i drvo kao sirovine zamene sa materijalima lakšim za obradu i jefitnijim, koji bi u isto vreme zadovoljili sve ekološke kriterijume i normative. Zahvaljujući novim tendencijama i potrebama tržišta, kao i zahtevima zaštite životne sredina, sredinom devedesetih godina prošlog veka firma se opredeljuje za proširenje svoje delatnosti na proizvodnju prozora i vrata od aluminijuma i PVC-a.

U tom periodu u saradnji sa renomiranim proizvođačima aluminijumskih profila ALUMIL iz Grčke, kao i PVC profila ALUPLAST iz Austrije, Linija postavlja temelje svoje osnovne delatnosti. Od 2002. godine Linija ima sopstvenu proizvodnju dvoslojnih i troslojnih termopan stakala. Vrste stakla poput parsola, niskoemisionog clima guard solar stakla punjenog argonom i preko 30 vrsta ornamenata, odraz su praćenja svetskih tendencija i kvaliteta.

Unapređenje proizvodnje i obima poslovanja uslovilo je povećanje i proširenje radnog prostora i broja zaposlenih. Danas, Linija ima četiri hale i ukupno 3.000 metara2 radnog i poslovnog prostora. Naši proizvodni pogoni su opremljeni savremenim mašinama i alatima potrebnim za kvalitetnu proizvodnju. Linija trenutno zapošljava 30 visoko obučenih radnika, spremnih za najveće izazove koje ova delatnost zahteva. Takođe, Linija raspolaže savremenim voznim parkom specijalizovanih vozila za bezbedan transport materijala, stolarije i stakla.

PRISUTNOST NA TRŽIŠTIMA

Velike zasluge za izuzetne poslovne rezultate ima menadžment firme koji je u fokus svoje poslovne strategije postavio primenu inovacija, planiranje proizvodnje i razvoj prodajne mreže u Srbiji i u inostranstvu. S ponosom ističemo da naša firma danas posluje u Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj i Belgiji. Kvalitetnim radom i kreiranjem niza proizvoda koji su konkurentni najvećim svetskim proizvođačima, Linija je pokazala visok nivo profesionalnosti u međunarodnim okvirima.

Lista poslovnih, specijalizovanih i stambenih objekata koje smo radili i kojima smo značajno unapredili izgled, svakim danom je sve veća.

Neki od njih su: Roda mega market Valjevo, JUB Šimanovci, Agromarket, Sezam 014, Poreska uprava Valjevo, Dunav osiguranje, Filološki fakultet, pozorište Duško Radović, KBC Zemun, Aerodrom Nikola Tesla itd.
ZASTUPNIŠTVO NAJVEĆIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA

Linija je postala zastupnik najvećeg svetskog proizvođača aluminijumskih profila, ALUMIL-a iz Grčke i renomiranogi proizvođača stakla, AGC-a iz Belgije. Saradnja sa ovim proizvođačima omogućila nam je da postanemo jedan od lidera na ovom tržištu u oblasti proizvodnje stakla, PVC i aluminijumskih proizvoda za sve tipove objekata.

UVOĐENJE STANDARDA ISO 9001 I CE OZNAKA

Linija je svoje poslovanje i kvalitet na tržištu dokazala i uvođenjem standarda ISO 9001 i CE znaka.

Sertifikat Privredne komore Srbije


POLITIKA KVALITETA

Ugradnja politike kvaliteta u poslovnu politiku organizacije LINIJA, koja je sertifikovana za proizvodnju i ugradnja Al i PVC stolarije i termopan stakla ima za cilj uspostavljanje marketinške strategije koja zahteva stalno unapređenje kvaliteta poslovanja organizacije i ostvarenje najviše klase kvaliteta.

Saradjujemo sa najboljim svetskim kompanijama. 
Image
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

Search