ALUMINIJUMSKI SISTEMI

Alumil sistemi za vaš dom i kancelarijski prostor

ALUMINIJUMSKI SISTEMI

M9050 je najmanji i najlaksi klizni sistem visokog kvaliteta sa blago zaobljenim ivicama, idealan za ekonomicna resenja.

S350 predstavlja novi korak u kliznim sistemima, a u skladu sa modernim trendovima u arhitekturi koji zahtevaju neupadljive prave linije sa minimalnom vidljivom površinom krila. Visok nivo termičke izolacije u kombinaciji sa novim dizajnerskim varijantama, S350 čine idealnim rešenjem za moderne građevine kao i za adaptaciju starih.

M300 Falcon alutherm je linija specifična po svojoj primeni. Prvobitno je dizajnirana da podrži konstrukcije velikih dimenzija (u hotelima, kafanama, restoranima), ali kasnije ovaj sistem nailazi svoj put do domova, nudeći jedinstveno rešenje arhitekata i dekoraterima u potrazi za sve većima otvorivim staklenim površinama.

M9400 sistemi bez prekinutog termo mosta koriste se za izradu unutrašnjih elemenata, temperaturno podjednako tretiranih sa spoljašnje i unutrašnje strane kao i za tipove objekata gde termo izolacija profila nije bitna karakteristika kao npr. proizvodne hale, stakleni izlozi i sl. Profil M9400 sa zaobljenim spoljnim izgledom, pogodan za zatvaranje pozicija velikih dimenzija. Sertifikovan od strane IFT Rosenheim za kvalitet zaptivanja i nepropustljivosti vode i vazduha. Mogućnost ugradnje aluminijumskih roletni i aluminijumskih rolo komarnika.

S650 je idealan za velika otvarajuća polja uz izuzetno elegantnu konstrukciju sa izuzetnom i vrhunskim performansama. Dodatna prednost ovog sistema je što poboljšava uslove življenja redukujući površinu aluminijuma i povećavajući transparentne površine. Rezultat je da korisnici prostora imaju veću interakciju sa okruženjem što povećava osećaj slobode.

S700 je vrhunski podizno klizni sistem, za veoma velike otvore, sa impresivnim karakteristikama i bez konkurencije.

M19800 Accordion Alutherm je proizvodna linija dizajnirana da prevaziđe ograničenja tradicionalnih konstrukcija harmonska vrata, koje su koristile okretno-nagibne sisteme i skupe podne mehanizme. Ovaj sistem omogućuje zatvaranje otvora većih dimenzija, prema tome idealan je za izložbene prostore, vežbaonice, bazene, restorane, itd.

P100 sistem za unutrašnje pregrađivanje, jedinstven po višestrukoj primeni i lakoći proizvodnje i primene. Sistem visokih i niskih pregrada za brzo i moderno organizovanje unutrašnjeg prostora. Posebno pogodan za organizovanje savremenih multifunkcionalnih poslovnih prostora.
Saradjujemo sa najboljim svetskim kompanijama. 
Image
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Sertifikat Privredne komore Srbije

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

Search