Stakla za tuš kabine

Stakla za tuš kabine

Providna stakla za tuš kabine

U ponudi imamo nekoliko tipova stakala za tuš kabine. Ono standardno kod svih tuš kabina je da se rade od stakla debljine 8 milimetara i da su kaljena. Kaljena stakla imaju 4 -5 puta veću otpornost na udare, ali i ona su podložna pucanju. Veoma važna osobina kaljenog stakla je da pri pucanju se raspadnu u hiljade sitnih parčica i ne predstavljaju opasnost po zdravlje.
Image
Za još veću sigurnost postoji mogucnost ugradnje laminiranog stakla 4-1-4 , sa folijom izmedju dva stakla. U ovom slučaju pri pucanju ne postoji mogućnost rasipanja stakla.


Kada su u pitanju providna flot stakla u ponudi imamo tri opcije . Obicno providno flot staklo, extra clear staklo koje se odlikuje boljom čistoćom i providnošcu i shower glass providno staklo za bolje ponašanje u dodiru sa vodom. Od svih stakala koji su ponusi za tuš kabine, providno je najlakše za održavanje. Providno staklo daje kupatilu osećaj prostranosti i elegancije. Providno flot staklo može i da se peskari. Peskarene površine postaju ne providne, kroz koje moze prolaziti svetlo, ali i obrisi siluete. Peskarene površine su teške za održavanje, iz tog razloga preporucujemo samo peskarenje po motivu, manje dekorativne površine
Image

Ne providna i zatamljena stakla

Peskarene površine postaju ne providne, kroz koje moze prolaziti svetlo, ali i obrisi siluete. Peskarene površine su teške za održavanje, iz tog razloga preporucujemo samo peskarenje po motivu, manje dekorativne površine

Ne providna i zatamljena stakla
Ako želite da vam staklo bude peskareno celom površinim, preporučujemo staklo koje se zove Santinato. To je staklo koje ima sve karakteristike peskarenog stakla, stim što je fabrički hemijski tretirano i daleko se bolje održava.
Zatamljena stakla ili Parsol kako se ona stručno nazivaju, su providna stakla u boji.
Trenutno u ponudi imamo 4 boje : Dim, Bronza, Zelena i Plava.

Tehnička podrška

SZR Linija Valjevo

                         

 

Firma linija karakteriše se širokim spektrom proizvoda i usluga.

Za Vas izvodimo radove na eksterijeru i enterijeru.

 

30 godina firme

Kontakt

 Obilazni put bb, 

 1400 Valjevo, Srbija

 +381 14 35 35 243

 Office@linija.rs

 

©2018 Linija Valjevo. Sva autorska prava sačuvana od Linija Valjevo.

Search